24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

040-8882918

040-8882918

24/7 directe hulp! Eindhoven Loodgieter Snel en Goedkoop!
040-888 2918

Lekkage in Eindhoven

Lekkage EindhovenMisschien is lekkage wel het vervelendste wat u kunt hebben in huis, lekkage brengt vrijwel altijd schade met zich mee.. daarom is het ook erg belangrijk dat als u een lekkage in huis ontdekt hier direct iets aan laat doen. Wij hebben regelmatig lekkages verholpen die op het eerste gezicht redelijk klein en redelijk onschuldig leken. maar binnen enkele dagen en soms binnen enkele uren grote lekvlekken op wanden, plafonds en op vloeren hebben achtergelaten. Wees er daarom altijd snel bij!

Loodgieter Eindhoven Lekkage service

De meest voorkomende lekkages waar wij voor ingeschakeld worden zijn lekkages in de badkamer of lekkages in de keuken. Vaak zit een lekkage in de afvoer, bij een keuken is vaak een defecte afvoer of een kapotte sifon de boosdoener, maar ook iets wat we vaak zien is dat dit komt door een lekkende kraan of de aansluiting hiervan. Onze loodgieters uit Eindhoven beschikken altijd over voldoende materialen en gereedschap om een lekkage in de badkamer of in de keuken snel, vakkundig, goed en betrouwbaar uit te voeren. Wij kunnen lekkages snel op sporen en het probleem aanpakken.

Soms komt het voor dat een lekkage in bijvoorbeeld de badkamer komt door een verstopping, het water kan dan niet goed weglopen. Het probleem met water is dat het zich altijd een uitweg zoekt. Een mooi voorbeeld hiervan is een douche cabine waar altijd water in blijft staan, veel mensen denken dat het in de loop van de dag wel door het putje verdwijnt.. echter zoekt dit water zich vaak een andere weg door bijvoorbeeld het voegwerk of een gebarsten tegel.. heeft u een vergelijkbare situatie in uw badkamer of keuken? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieters. Wij kunnen het probleem eens goed bekijken en met een oplossing komen.. ons motto is dan ook: Beter voorkomen dan genezen. U kunt ons 24/7 bereiken op telefoonnummer 040 – 888 2918. U krijgt direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Dak lekkage Eindhoven

Wat ook een groot probleem kan zijn is een lekkage aan het dak, dit begint vaak met een klein spoor maar kan een complete ravage veroorzaken. Water kan zowel door het plafons naar binnen komen of langs de wanden in huis naar binnen lopen. Lekkage aan het dak kan een aantal oorzaken hebben, denk hierbij aan een verstopte regenpijp, verstopte dakgoot, een verstopte afvoer of natuurlijk problemen met de dakbedekking.

Komt er water door het dak uw woning binnen? Of stroomt het water langs de wanden naar binnen? Bel dan met spoed onze 24 uur loodgieter uit Eindhoven, maak een afspraak en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 040 – 888 2918.

Snel contact met een Loodgieter

Heeft u een lekkage? heeft u een verstopping? Wilt u hierom snel contact met een loodgieter? Neem dan snel contact op met onze loodgieters uit Eindhoven. Wij zijn Dag en nacht bereikbaar voor alle spoedgevallen en beschikken altijd over genoeg personeel om snel te kunnen schakenen. Bel: 040 – 888 2918

Werkzaam in de hele Regio

Loodgieters bedrijf in Eindhoven heeft loodgieters in de hele omgeving. Zoekt u bijvoorbeeld een Loodgieter in: Valkenswaard, Helmond, Schijndel of Oirschot? Ook dan zit u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn wij ook werkzaam in alle andere omliggende dorpen en steden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Lekkage of Verstopping

Heeft u een lekkage of een verstopping in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf. Wij verhelpen alle mogelijke lekkages (zowel water als gas) en kunnen verstopte afvoerbuizen of een verstopt riool snel en vakkundig vrij maken. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goed, Snel en betrouwbaar

Wij zijn 7 dagen in de week, dag en nacht (zelfs op feestdagen) bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen, lekkage, verstopping, ondergelopen kelders en ga zo maar door. Het 24/7 Loodgieters Spoed telefoonnummer is 040 – 888 2918. Bel dit nummer en u krijgt direct en altijd een loodgieter aan de lijn.

Loodgieter 24-uur

Loodgieter Eindhoven is 24-uur per dag bereikbaar voor alle denkbare spoed gevallen, heeft u een een lekkage, verstopping of een ander probleem met water of gas? U kunt ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 040 - 888 2918. U krijgt direct een Loodgieter aan de lijn om een afspraak mee te maken... lees meer>

Lekkage

Niets in vervelender dan een lekkage in huis of bedrijf. Water loopt langs de wanden, of de hele keuken staat blank. Heeft u een lekkage neem dan zo snel mogelijk contact op met onze loodgieters uit Eindhoven. Een lekkage kan veel schade veroorzaken, wees er dus snel bij om de schade te beperken...lees meer>

Neem contact op

Wilt u direct contact met dé loodgieter in Eindhoven? Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikken altijd genoeg personeel. Alle vakmensen beschikken over een goed uitgeruste service auto waarmee ze alle installatie werkzaamheden snel, goed en betrouwbaar kunnen uitvoeren...lees meer>

“#Lekkage in uw woning? Met #spoed een #loodgieter uit #Eindhoven nodig? ☎ 040 888 2918”